Бо я онлі премич граю й у соло краще балансить
Спорим не победишь с закрытымипопробуй попадать XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Посмотреть вложение 916502
Богдан на таких рангах можно с закрытыми глазами побежать
Класний баланс, коли майже у кожній грі чел з вх?Бо я онлі премич граю й у соло краще балансить
Може у тебе лоу траст, буває таке але зазвичай у твоїх тімейтів (або у тебе) skill issueКласний баланс, коли майже у кожній грі чел з вх?
давай не пизди цю хуйню, у кожній другій грі, якшо не у кожній чітак, даже з праймомМоже у тебе лоу траст, буває таке але зазвичай у твоїх тімейтів (або у тебе) skill issue![]()
я пробовал 2 раунда, не регает, тут либо с фантома зажимать, либо с авика раздаватьпопробуй попадать XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
У тебе скільки ммр?давай не пизди цю хуйню, у кожній другій грі, якшо не у кожній чітак, даже з праймом
там шоб ммр відкрити треба 10 лвл аккаунтаУ тебе скільки ммр?
А ну тоді у тебе лоу траст - це означає що у тебе більшість каток буде проти софтерів або смурфів, я так само гоняю на твінках кейси відбиваю й таке трапляється але енівей просто потрібно грати не лівати й бажано отримувати похвали + якщо у тебе у доті хуйова похвала то це тоже може впливатитам шоб ммр відкрити треба 10 лвл аккаунта
лоу траст у підарів на разрабах, які не можуть нормальний античіт зробитиА ну тоді у тебе лоу траст - це означає що у тебе більшість каток буде проти софтерів або смурфів, я так само гоняю на твінках кейси відбиваю й таке трапляється але енівей просто потрібно грати не лівати й бажано отримувати похвали + якщо у тебе у доті хуйова похвала то це тоже може впливати
Нормальний античіт це як у валіку, який тоже ніхуя не працює, але влазить тобі у ядро системи й фактично є дірою у системі?лоу траст у підарів на разрабах, які не можуть нормальний античіт зробити
ну у мене у валіку було таке шо прямо в катці чітака йобнуло, а в кс всім похуй, мені сьогодні попався коментар одного чітака, який цим заробляє, то він казав, шо у кс го у нього близько 700 забанених аккаунтів, а в кс 2 НОЛЬ, спасібо папашаНормальний античіт це як у валіку, який тоже ніхуя не працює, але влазить тобі у ядро системи й фактично є дірою у системі?
Давай Богдан жду откат с твоими попытками стрелять вантапами, посмотрим вместе как у тебя "не регает"я пробовал 2 раунда, не регает, тут либо с фантома зажимать, либо с авика раздавать
я не сохранялДавай Богдан жду откат с твоими попытками стрелять вантапами, посмотрим вместе как у тебя "не регает"
команда дауновПосмотреть вложение 916572@Carlo_Ferrari skill issue or soft?
сам такойкоманда даунов